Nederlandstalige versie

De kaartspellen zijn ook beschikbaar in het Nederlands. De kaartspellen zijn bedoeld voor coaches, trainers en vrijwilligers die zich met jongeren bezig houden bij alle soorten sportclubs door het hele land.

Download nu het Keep Youngsters Involved kaartspel en toolkit in het Nederlands, zodat jij aan de slag kunt om jongeren gemotiveerd te houden voor sport!

Voor wie is het kaartspel?
Some cards of the card game Keep Youngsters InvolvedHet kaartspel is ontworpen voor professionals in de sport die met jongeren en jongvolwassenen werken, zoals coaches en trainers. Maar ook voor sportclubs biedt het kaartspel handvatten om jongeren te (blijven) motiveren, het jeugdbeleid te verbeteren en een sportclub-actieplan op te stellen.

De Keep Youngsters Involved toolkit
Het kaartspel is onderdeel van de Toolkit.

De toolkit bevat de volgende zaken:

  • De infographic waarin de hoofdlijnen van het project worden afgebeeld;
  • De factsheet waarin de 14 factoren van uitval in sport worden behandeld;
  • Een kaartspel met werkzame, praktische tips, aanwijzingen en oefeningen om jongeren betrokken te houden bij sport, de sportclub of binnen je trainingen. De kaarten behandelen 14 verschillende factoren, variërend van autonomie (hoe zorg je dat jongeren een gevoel van vrijheid krijgen) tot verwachtingen(fysiek, mentaal en sociaal) vanuit de sportclub, de trainer en de jongere;
  • De methodieken / spelregels van het kaartspel

Download de pdf’s

Download het kaartspel

Download de methodieken

Download de infographic

Download de factsheet