Praktijkvoorbeeld

Het instrument Van doel naar actie is in samenwerking met professionals ontwikkeld. Al werkende weg is het document gewijzigd en aangevuld. Het instrument is, doordat je het als Word-document kunt downloaden aan te passen aan je eigen situatie. Hieronder 3 voorbeelden.

 

De Werkgroep Amstelring locatie Scala heeft tijdens de werkplaats ‘Meer Bewegen Minder Zorgen’ aan dit instrument gewerkt. Dit was hun eerste resultaat rondom hun doel Visie op bewegen

Ouderen aan het bewegen

 

De Werkgroep Amstelring locatie de Makroon heeft tijdens de werkplaats ‘Meer Bewegen Minder Zorgen’ aan dit instrument gewerkt. Dit was hun eerste resultaat rondom hun doel De Beweegclub.

 

De projectgroep Bewegen van Stichting Zorgcentra Rivierenland Tiel heeft per afdeling een plan van aanpak ontwikkeld. Afgestemd op de wensen, de mogelijkheden van bewoners, vrijwilligers en medewerkers. Dit voorbeeld is van de afdeling de Duet van SZR.  Zij hebben voor een uitgebreidere versie gekozen, in hun plan van aanpak zijn ook de uitkomsten vanuit het instrument Breng in beeld verwerkt. Een mooi compleet plaatje.